LCHF – Soppstuing til biffen!

      Ingen kommentarer til LCHF – Soppstuing til biffen!

Soppstuing er svært passende til det meste av vilt, fugl eller rødt kjøtt har jeg blitt fortalt, og det finnes ingen grenser for hvilken sopp du kan bruke så lenge den er spiselig. Du blander eller har en type sopp etter eget ønske.

Det jeg laget i dag var:

Sopp i “nok mengder”.
Gul løk
Salatsløk/vårløk
Litt soyasaus
Creme fraiche med smak av feta og tomater
litt fløte

Kapp løken i biter og la den svette i ei gryte mens du kapper soppen opp i skiver. Bland ned soppen og la det surre til også soppen begynner mykne og svette litt. Bland i et par reale spiseskjeer av creme fraiche, og når det putrer har du i en skvett fløte og en eller to spiseskjeer soyasaus. Du kan smake til med litt ekstra salt og pepper, gjerne også litt hvitløk og/eller ingefær om du vil ha det. La det kose seg noen minutter, og det er klar for servering! Dette er første gang jeg laget soppstuing noensinne, har aldri spist det før, og jeg kan love det blir ikke siste gang heller!

wpid-img_20160409_170308.jpg

Dagens middag ble biff med soppstuing og en enkel salat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.