Dagens baking

      Ingen kommentarer til Dagens baking

I dag forsøker jeg meg på Kvæfjordkake nok en gang! Prøvde meg forrige uke, og den feilet MISERABELT. Marengsen ble ikke tørr, bare seig og hele kaka poffa sammen som et korthus. Kjempeskuffet. Men jeg har ikke laget kvæfjordkake i denne ovnen før, så det blir nok litt prøving og feiling før jeg kan regne med vellykket resultat. Gjenstår å se hvordan overflata blir nå.
Rullekakene er jo relativt enkle heldigvis, så de har nok lykkes! Laget to enkle rullekaker, en med vaniljekremfyll og en med sjokoladekremfyll!

Fredagsmys, here we come!

img_20160428_192702.jpg

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.