Dagens middag: Biff med honningglaserte grønnsaker!

wpid-img_20160125_193105.jpgDette var enkelt å lage. De fleste vet hvordan man steker biff så jeg går ikke spesielt i detaljer på det, men grønnsakene: En stor pepperot og en gulrot ble kappet i fine strimler sammen med en løk og en paprika. Tre små hoder med broccoli ble vasket og delt opp. Først stekte jeg løken myk før jeg hadde resten av grønnsakene i woken. Jeg stekte alt i olje til det hadde begynt å bli stekt på overflaten før jeg glaserte med honning og freste det kjapt mens jeg vendte rundt så honningen ble jevnt fordelt. Til slutt hadde jeg grønnsakene over i en skål mens de enda var knasende sprø, litt salt og pepper og ringlet over en liten stripe honning på det hele før servering.

Jeg laget dessuten fløtesaus av stekefettet etter biffene, og serverte en grønn salat med fetaost og cherrytomater ved siden av. Nom nom nom!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.