Fylte fajitas gratinert i ovnen!

      Ingen kommentarer til Fylte fajitas gratinert i ovnen!
wpid-img_20160119_190949.jpg

Ser jo lovende ut? 🙂

Jeg hadde en åpnet pakke fajitas i kjøleskapet jeg bestemte meg for å gjøre noe godt og spiselig av.
Jeg skar opp litt purreløk som jeg finhakket, deretter delte jeg Squash og sopp. Jeg stekte kjøttdeig, brynet Squashen, og så blandet jeg sammen i en skål: Creme fraiche med smak av fetaost og soltørket tomat, sopp, kjøttdeig, squash, hakket purreløk og ternet mozarellaost.

Jeg la fajitasbrødene i form, og fylte dem. Brettet de pent sammen og “limte” kantene med creme fraiche. Når dette var gjort strødde jeg ost oppå, og stappet det inn i ovnen på 200 grader rundt 20 minutter.

Resultatet overgikk forventningene mine! Dette er så godt, og relativt enkelt å lage! Du kan fylle med hva som helst av kjøtt, fisk eller skalldyr, og blande det med creme fraiche alene, creme fraiche med kaviar, creme fraiche med smak, grønnsaker etter eget valg, poenget er å blande det med noe du liker. Om alt forstekes litt kortes jo steketiden drastisk ned! 😀

wpid-wp-1453315468001.jpg

Ferdig! Også så godt som det lukter da gitt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.