10 minutter – Trafikklysgryte

      Ingen kommentarer til 10 minutter – Trafikklysgryte

Trafikk-lysgryta er en hermetikk-gryte jeg sauser sammen på kort tid. Du kan bruke kjøtt som du har igjen fra tidligere middag eller pølse av noe sort om du vil ha med kjøtt.

Du behøver:

1 boks knuste tomater.
1 boks kikerter
1 boks sopp
1 boks kidneybønner
1 trafikklys paprika i passe store biter
litt kjøtt eller pølse etter eget valg.

Fremgangsmåten er enkel: Sil av vann fra kikerter, sopp og bønner og ha det i gryte sammen med tomatene. Om du velger tomater med noe smak, krydder eller annet har du allerede en god smak der, ellers krydrer du bare med det du vil ha. Kok dette opp, og om du vil ha mer kremet base kan du tilsette litt Creme fraiche for eksempel så du får en litt mer kremet saus. Dette behøver bare boble i rundt 5 minutter om du bruker pølse eller har kjøtt som allerede er tillaget, om du bruker rå grytebiter anbefaler jeg at du freser de brune i ei steikepanne mens du har resten av ingrediensene i gryta og så lar det boble fra 10 til 15 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.