10-minutters mat – Pølsestekepanne

      Ingen kommentarer til 10-minutters mat – Pølsestekepanne

Jeg fikk faktisk spørsmål om å blogge litt tips og ideer på rask men god og hjemmelaget middag som ikke er micromat eller å kjøpe hamburgere fra McDonalds på hjemveien. Så jeg fikk ideen til kategorien 10 minutter! Jeg vil dermed dele med dere de matretter jeg “sauser sammen” på 10 minutter men som likevel er relativt sunne.

Mitt første eksempel er:

Falukorv eller annen matpølse uten for mye tilsatser, sukker og unyttigheter.
Paprika
Tomat
Løk
(sopp om du vil)

Skjær alt i relativt store biter, og stek det på middel-sterk varme i en dyp stekepanne. Bruk litt olje i stedet for smør, og begynn med løken. Ha så i pølsebiter og paprika, og avslutt aller sist med tomatene som bare behøver bli litt varme.

Kan serveres med kezo/cottage cheeze, fetaost eller annen ost du liker godt. Du kan også bruke en klikk rømme som dressing, eller bare bruke ketchup og senep, kan varmt anbefale den økologiske ketchupen uten tilsatt sukker. Du kan krydre med litt salt og pepper rett i steikepanna, og om du vil slå til ordentlig kan du steke ett egg ved siden av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.