Hvit trøffelsjokolade med blåbær

      Ingen kommentarer til Hvit trøffelsjokolade med blåbær

Fredag 5 oktober hadde J fødselsdag, og jeg begynte å bake kaka tidligere i uka. Onsdagen bakte jeg kakebunnene og laget hvitsjokoladeganasjen, torsdagen dekorerte jeg kaka. Vi hadde ikke tid til noe dekorasjon fredag, dermed fikk jeg lage den klar torsdagen. Oppskriften til kaka fant jeg hos Fru Timian, og jeg kan varmt anbefale denne kaka! Tross den enorme mengden hvit sjokolade var den ikke kvalmende, men derimot helt nydelig og saftig. Vel verd å prøve den! Jeg valgte å dekorere med ferske bjørnebær, blåbær og bringebær, og den behøver slett ikke noe mer pynt synes jeg. Derimot brukte jeg 24cm kakeformer, dere burde bruke 20 eller 22cm for bunnene ble svært tynne og vanskelig å dele når jeg brukte 24cm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.