Hydroponic garden for kjøkken del 2

Eller del tre? Jeg sier to fordi de første er bare å snakke om det teoretisk. Nå er vi forbi planlegging og inne på realisering! I dag kuttet vi isopor-lokket, og jeg laget hullene klar. Det er isoporkuler over halve kjøkkenet mitt nå!

Hullene er laget! Nogenlunde rett er det også.

Dette blir 100% test, for jeg har aldri laget noe som dette før. Jeg har valgt å kle undersiden med ducktape fordi jeg tenker det kan motarbeide isoporens skjørhet mot tyngde. Plantene kommer ikke til å veie enormt, men det kan jo teoretisk sett være nok, og om jeg sterker undersiden med duck-tape er denne elastisk og vil kanskje bli mer hengekøyeprinsipp? Spørsmålet er om det holder.. eller om duck-tapen kommer til å løsne pga fukta fra vannet? Tiden vil vise.

Slik ser det ut nå med kurvene på plass. Jeg la en sirkel med limpistol rundt øvre del av kanten på hullene slik at de ikke skal smule seg større, og at kurvene hviler på dette i stedet på isoporen. Jeg laget også små ører av duck-tape slik at jeg kan hjelpe med å løfte opp lokket ved behov. Jeg skal også borre et hull til luftslangen slik at vi kan få den inn i kassa, spørsmålet er om jeg skal borre dette i lokket, eller høyt oppe på selve kanten. Antagelig tar jeg det i lokket slik at blomsterkassa er urørt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.