Nordic Garden

RIP octoponics

Det var på tide å klippe ned og så nytt av det som sto i min krydderhage på kjøkkenet. Nå er boksen, luftsteinene og alt sanert med Virkon, og tørker. Jeg har satt tre av plantene i jord: Rosmarin, kruspersille og gressløken. Vi har enorme mengder basilikum i frysern så jeg har enda ikke sådd mer av det, men jeg tenkte litt på å kjøpe flere av disse 3liters bøttene til å bruke nettopp til krydder i fremtiden. Siden jeg nå prøver å gi disse plantene nytt liv i jord, har jeg dermed sådd en ny podd med dill, to med timian og to med gressløk, for gressløk vil jeg ha MYE av i frysern! Jeg har også nå sådd en ny podd med kattemynte som med tid og stunder skal få flytte i en trelitersbøtte og dele pumpe med peppermynten.

Neder-etasjen der fatet med poddene står

Overetasjen der vi har tre kar med salater av ymse sorter, peppermynten og oreganoen.

Her har vi rosmarinen og gressløken

Og kruspersilla. På bordet står tomatene og koser seg

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.