Nordic Garden

Dagens oppdatering

Det går bra i grønnhylla nå foruten for en agurk som ikke riktig vil uansett hva slags næring vi gir den. Den andre våkna ordentlig til liv når vi bytta tilbake til GHE fra Greenhouse Powder feed. Helt tydelig vil våre planter ha GHE heller enn pulveret, så pulveret blir til jordplantene våre fra nå av. Tomatene har sine første blomster, og jeg har frøet en til agurk som erstatning for den som kanskje ikke klarer seg, samt to plommetomater som skal på balkongen. Og 6 erter har jeg satt til roting! Og endelig har chilien sluttet å kaste de befrukta blomstene. Det også slutta etter vi begynte med GHE igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.