X Japan I.V. Music Video Saw IV

De som ønsker å gjøre meg veldig glad til jul kan jo kjøpe alt de ramler over av X-japan? :)
Jeg simpelthen elsker denne låta. Tårene stiger opp i øynene hver gang jeg ser de har Hideto Matsumoto på storskjerm, og kameraet sveiper over hans favorittgitar… Et stort tap for bandet var det at han døde. Hjelper lite at de hadde gått hvert til sitt noen år før.. Bandet var like fullt knust over hans død. Og jeg, som oppdaget bandet en del år etter hans død, jeg merker hvor grepet jeg blir av sånne deler i en musikkvideo. De bærer han med seg enda i dag.. Hvil i fred, Hide, du er savnet, også av meg som aldri rakk bli ditt fan mens du levde.

♥♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪♥♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

Tjingeling!

//Rita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.