Adventskalenderen er i hus!

Det blir kaldere og kaldere. Fordelen er at det fryser i hagen til hestene sånn at Kex er ren på føttene. Bakdelen er når man oppdager man er for bred over baken til vinter-ridebuksene. Grmpfh.

I dag var jeg en tur på shopping.. ja i og for seg i går også, men i dag var jeg til överskottsbolaget og kjøpte litt smått til kommende julegaver, samt kalenderen min også.

Det går bedre og bedre med liten Mollie! Nathalie var på besøk i går og var veldig fornøyd over hvordan Mollie var i pelsen, så det var jo godkjent i alle fall. Og nå har Mollie og Saga begynt å leke en del sammen også! Hurra!

Det var så mye jeg hadde tenkt å gjøre i dag når jeg kom hjem, men det ble med å komprimere ting litt ute i carporten, og så var det stopp med krefter her. Jeg må vaske vinduer for eksempel, men det får vente til neste gang jeg har et anfall av overskudd. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.