Jule-en, jule-to… jule-tre!

Eller adventstre i alle fall :) Og er vel mer busk enn tre enda. Jeg valgte tujaen min som juletre ute i år siden den er dobbelt så stor som kjeglegrana mi, ikke at jeg innbilder meg det kommer halvannen meter snø, men jeg kan jo håpe, ikke sant?

Jeg har også såvidt begynt med julerengjøring. Jeg kan ikke regne med Nathalie i desember siden hun har termin den 21 desember men antagelig kommer til å bli igangsatt så tidlig som mulig pga hun har hatt en del plager, så jeg må bare ta alt sammen selv. I stedet for å ta alt dagen før  har jeg begynt nå med sånne saker som man gjør sjeldent. Vaske vinduskarmer overalt, dører og dørkarmer og sånne saker. Jeg har en mental kiste som ser omtrent slik ut:

Vaske vinduer CHECK (i alle fall på bakkeplanet)
Vaske vinduskarmer inne CHECK (så godt som, bare 3 vinduer igjen)
Vaske dører og dørkarmer oppe CHECK
Vaske dører og dørkarmer nede
Vaske gulvlister
Vaske under badekaret CHECK
Tørke støv av bilderammer
Feie vekk støv under taket og i hjørnene
Vaske gardiner
Sette opp julegardiner CHECK

Osv, osv osv. Jeg har en svært lang liste over alle steder det skal vaskes og tørkes støv, men jeg begynner nå med sånt man gjør sjeldent og snevrer det ned til ukentlige saker dess nærmere jeg kommer til jula. Tar jeg litt hver dag blir det kanskje overkommelig?

I tillegg jobber jeg for fullt med julegodter. En liten runde i morra med sjokoladerispuffer, og så har jeg kjøpt meg inn i Liv Heidi sin marsipanhaug med mandler nok til en porsjon marsipankuler, så får jeg hjemmelaget marsipan også! Vi lykkes over all forventning forrige uke med å få unna en hel del godterier. Jeg vil nok lage en porsjon til med hvitsjokoladefudge tror jeg, fordi det er så godt, men jeg fokuserer på puffene i morgen ;) Snart er det meste ferdig, og vi er klare for å pakke det på søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.