Innbakt kylling

      1 kommentar til Innbakt kylling
Frittering pågår

Frittering pågår

I dag var jeg avansert. Jeg kappet kyllingfilet i biter, hulet de ut med en liten skarp kniv og trykket deretter inn biter av Fetaost og Mozarella!

Når dette var gjort ble de vendt i vispet egg, melblanding, egg, mel, egg og mel før de ble frittert. Jeg hadde glemt å kjøpe olje for formålet så resten av kokosfettet fikk gjøre nytte som fritteringsolje, noe som fungerte kjempefint. De må fritteres mellom 5 og 10 minutter avhengig av hvor store og tykke bitene er.

Jeg smørdampet rosenkål, og i tillegg hadde vi resten av salaten fra tacomiddagen i går, samt resten av fetaosten og mozarellaen som ikke gikk i kyllingen. Det var relativt lett mat å spise, og passet i grunnen fint siden vi nå i over en uke har spist relativt heftig julemat!

wpid-wp-1451756698595.jpg

Ser da ganske nam ut? 🙂

Nam nam nam!

Nam nam nam!

 

 

1 thought on “Innbakt kylling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.