7 Desember – Andre søndag i Advent

Lys og pusekatter :)

Lys og pusekatter :)

 

Andre søndagen i advent allerede. Desember flyr nesten fortere enn hele resten av året.  Jeg har sendt de siste julegavene og kortene som kan sendes. Det er noen jeg rett og slett må gi til de som skal ha dem da jeg er litt redd for at de skal gå i stykker.  Normalt sett hadde jeg kanskje tenkt litt på kakebaking nå, men grunnet ting som skjer så blir det i år til at mamma lager kakene og gir dem til meg. Litt synd, men det ble sånn i år. Kakene smaker sikker like godt de!!

Dagen i dag skal brukes til å slappe av, kose meg, og gjøre klar for en ny uke på jobb.

 

Dette innlegget ble publisert i Advent, Juleprat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>