18 Desember – Julestemning VS Jule-stress

Det er rundt disse dager når de fleste nok kjenner litt på akkurat jule-stresset. Det er nå mange av oss løper rundt som “strikkballer” i butikkene å handle julegavene. Stresser med julebaksten som enda ikke er tatt og kanskje du mangler Juletre og ribbe?

Som dere som har lest her en stund vet, så er jeg ikke en person som driver med akkurat Jule-stress delen. Jeg er som regel ferdig med alle gavene i November, og bruker desember til alt det andre. Bake litt kaker og sånn, sende de siste julekortene, og rett og slett bare kose meg. Jeg skal innrømme at jeg liker å tusle på senter, sette meg ned med en kopp te og se på folk løpe rundt og stresse. Det er kanskje den “slemme” siden min som titter fram innimellom!

Men jeg tror også en del trenger kanskje dette førjuls stresset for å komme i stemning. Om det er noe man gjør hvert år, så er det ofte sånn at det blir litt en tradisjon, og noe de kanskje ville savnet om de prøvde og endre. Et eksempel her er min onkel, han kjøper alltid de siste julegavene på Julaften, og jeg tror nok innerst inne at han kanskje hadde savnet det, om han endret på det. For han er det en juletradisjon.

Så ja.. det ligger under kategorien: Det som funker for deg tror jeg! Jeg foretrekker og se på andre stresse, men jeg skal jo ikke si at det ikke er en viss stemning i det og.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>