Adventskalendre – Barna Hedenhös uppfinner julen

hedenhosI 2013 kalenderen tar SR en litt ny vri.

Steinalderfamilien Hedenhös kommer på mystisk vis til nåtidens Stockholm, der de møter Stella. De kommer dit fordi de ser en lysende stjerne og bestemmer seg for å lage fest for den stjerna. Men stjerna slukner og etterlater seg et sort hull, de reiser til fremtiden, møter Stella i en verden der julen ikke finnes, landet styres av en egoistisk statsminister og alt er bare trist.

Stella blir helt innfanget av kjærligheten hos familien Hedenhös,og dette sprer seg, barna overalt krever kjærlighet og klemmer av sine foreldre og all stemning blir god og fin. Til slutt kan familien vende tilbake, stjerna tennes, og de finner opp julen.

 

Dette innlegget ble publisert i Musikk, film og teater, Tradisjoner og historie. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>