20 Desember – Juleglede på jobb.

Jeg er nok litt heldig her. Jeg tror faktisk at jeg sitter sammen med en del folk som er nesten like glad i Jula som det jeg er. Vi har en årlig Jule-frokost (Som egentlig burde døpes til Julematdagen) som jeg ordner, og vi samler oss sammen om en pakkekalender som vi ordner. Denne har vi da trekning av i felleskap, og det er veldig koselig å se om noen tar en av dine pakker og selvsagt om de liker det du har funnet og ha inni. Vi pynter litt og, jeg og min nabo har julepynt, en julestjerne og to 7 armede lysestaker som vi setter opp så fort vi kan i desember. Nissene kommer fram rundt samme tiden, og avdelings “treet” får julepynten på seg.

Det gjør det ekstra koselig og sitte her på jobben i den mørkeste tiden på året. Jeg har alltid hatt en hel masse lys hjemme, og det er så koselig og kunne ha lys her på jobb og. Jeg har et lite led-juletre i skuffen her og, som bare venter på å bli plugget inn i pc’en sånn at det kan stå her og skifte farge.

Er vel litt på jobb som alle andre steder tror jeg. Dersom man gjør litt selv, får man som regel de fleste med seg. Det finnes alltid en og annen grinch, men da får de vel bare sitte der da og sture i sitt eget lille hjørne, og så får vi andre kose oss!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>