Adventskalendre – Hotell Gyllene Knorren

gylleneknorrenDette høres jo mistenkelig likt ut Norske kalenderen Vertshuset den gylne hale? Men det har ingen likhet forøvrig jeg lover.

SR presenterte i 2010 kalenderen om Hotell gyllene knorren, der familien Rantanen tar over driften av hotellet. Mamma Ritva har tidligere jobbet på finlandsferga, og pappa Roger har jobbet som støvsugerselger. De vet ikke at de har blitt lurt når de tok over hotellet!

De som solgte hotellet har bygget nytt hotell ved den nye hovedveien, og alle gjestene kommer da dit mens Rantanen får sloss for å få gjester i det heletatt. De har jo lånt penger for å kjøpe hotellet, og får arbeide utrolig hardt for å få dette til å gå. I tillegg planlegger hotellet en ny søpledynge rett i nærheten og det vil jo gjøre mer skade for hotellet enn det som allerede har skjedd.

 

Dette innlegget ble publisert i Musikk, film og teater, Tradisjoner og historie. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>