Napoleonskake!

      Ingen kommentarer til Napoleonskake!

Dette er noe jeg virkelig elsker. Så utrolig godt og virker så vanskelig å lage.

Da en kollega i går ønsket seg napoleonskake tenkte jeg at jeg skulle sjekke hva som måtte til.. og oppdaget det er i prinsippet bare smørdeig og krem! Litt stivere krem enn vanlig egentlig, det skal brukes litt gelatin i den, men jeg fant ut at om jeg kjøper ferdig utkjevlet firkantet smørdeig og kakemousse med vaniljesmak som jeg visper med halvt kremfløte og halvt melk burde det bli stiv nok krem.

Jeg hadde rett 😉 Med litt glasur på toppen og noen pyntekuler i stedet for syltetøy ble det nydelig!

img_20160513_092045.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.