10 minutter – Pølsesuppe

      Ingen kommentarer til 10 minutter – Pølsesuppe

Denne kan du lage på veldig kort tid. Du behøver : En stump pølse av valgfri sort, jeg bruker å ta kvart-falukorven fra Delsbo charkuteri. Og en pose med rotfruktsmix fra frysern, og om du også vil ha potet i suppa behøver du en par tre store poteter skrelt og delt i terninger.

Ha posen med rotfruktsmix (og eventuell potet) i vann sammen med en buljongterning og kok det opp mens du skreller og kutter pølse i biter. Mens grønnsakene koker kan du vente litt med pølsa, den er jo alt kokt og behøver bare bli varm. Etter en 5 minutters boblekoking av grønnsaker kan du ha i pølsebitene og la dette koke minst 5 minutter til. Nyt suppa med en klikk rømme på og en bit brød ved siden av!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.