Masse nyttigheter

Jeg har lenge fulgt Imgur via telefonen. Ofte finner jeg samlinger med bilder som er veldig lærerike og nyttige, også på matfronten. Dermed har jeg laget en ny side på bloggen som jeg kalte Bake-kjemi fordi denne viser bilder av hva og hvor mye du skal bruke for å erstatte for eksempel sukker og/eller egg, og enda mer interessant for meg uten allergier hvilken forskjell det kan bli på samme kake om man bruker romtemperert smør, smeltet smør, bakepulver eller ikke, ulike typer sukker og så videre og så videre. Veldig moro å se!

I tillegg ramlet jeg også over disse, men jeg valgte å ikke lage en egen side for dette. Dette er bilder jeg fant som viser hvordan du kan gjen-dyrke rester av grønnsaker du har kjøpt for å kunne få egen avling av det. Også interessant og moro siden vi kaster svært mange røtter som kunne ha blitt til en egen plante og dermed spart oss litt penger i innkjøp. Og også noen bilder for hvordan maten best bør oppbevares. Bildeflom kommer, eventuell tekst er beklageligvis på engelsk. Håper det ikke er et problem for dere.

 


Hvordan tørke urter

 

Om du vil hjelpe summende venner, plant dette!

 

februar 27, 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.