Sagan om Isfolket
http://shailina.se/Isfolket/

Ny föreningen på G. Vill du vara med?
http://shailina.se/Isfolket/viewtopic.php?f=5&t=8157
Sida 1 av 1

Författare:  Blodshämnd [ 1 december 2015, 12:08 ]
Inläggsrubrik:  Ny föreningen på G. Vill du vara med?

Under 1990-talet hade Sagan om Isfolket-föreningarna sin storhetstid men på senare tid har det tyvärr dött ut. Vilket vi nu ska ändra på!

Jag har blivit kontaktad av Sverok angående att starta upp en ny förening med deras stöd vilket jag har tackat ja till och tagit på mig ansvaret att starta upp en ny förening. Så nu är jag på jakt att skapa efter en styrelse.

Min plan är att i mitten-slutet av Januari ha ett uppstartsmöte där även en styrelse väljs. Innan dess kommer jag sätta ett slutdatum där jag inte tar nomineringar längre.

Om ni är intresserade av att sitta i styrelsen ska ni gå med Facebook-gruppen som det länkas till här på startsidan (samt en länk i detta inlägg), i gruppen finns instruktioner på hur ni ska gå tillväga. Då föreningen kommer ha sina startpunkter här på isfolket.se på forumet (dvs HÄR) och i facebook-gruppen.

Dan har på MargitSandemo-kanalen på youtube skapat en video om vad det innebär med en Sagan Om isfolket-förening samt hur en går tillväga om en intresserad av att sitta på styrelsen.Länk till Facebook-gruppen: https://www.facebook.com/groups/281975791920972/

Dans video på MargitSandemo-kanalen: https://www.youtube.com/watch?v=b8Q1Q4oNeSI

Kramar Blodis

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/