Sagan om Isfolket
http://shailina.se/Isfolket/

Rexy reflekterar - Bok 13 Klosteret i tårenes dal!
http://shailina.se/Isfolket/viewtopic.php?f=22&t=8057
Sida 1 av 1

Författare:  Rexy [ 25 mars 2015, 21:19 ]
Inläggsrubrik:  Rexy reflekterar - Bok 13 Klosteret i tårenes dal!

Det hela börjar med Danielle, ensam och frussen i skogen, som råkar träffa på en skogshuggare. Han tror hon är tjänsteflicka och håller när på att försöka sig på hon, men tar sig i det som tur är när han får se hennes alldeles för fina underkläder med monogram, och hjälper henne hitta hem.

Hon, som den lilla oskuldiga flicka hon är, faller för den snygga och barska stärka karlen, som syster till romantiska Rafael är hon även rätt romantisk anlagd, och gillar stora stärka karlar som skall skydda hon.

Hertiginnan vill löna denna riddarsmann även om han endast är en vanlig fattisk människa och husfolket han arbetar hos försöker utnyttja detta, men Danielle vägrar erkänna den ordensbroder som gått med på att låtsas vara Leonard, varpå de får hämta honom dit omedelbart.

Senare i berettelsen åker de och söker upp ett klosterruin där gamla kardinalen sägs ha gömt alla hemlisar han inte delat med ordnen då han planerat att vara den som löser solens gåta alldeles själv, och råkar igen ut för ordensbröderna. Vad annat? Vi får veta en hel del mer, men ändå verkar det som ordnen famlar mycket i blinda även om de skulle råkat haft kardinalens hemliga anteckningar.

Boken är på ett vis otroligt spännande och på samma tid känns den som en liten fyllnadsbok trots de viktigare detaljer runt klostret och anteckningarna, jag vet inte riktig varför det känns så, men ändå känns det som en riktig bra bok.

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/