Nordic Garden

Vi har flyttet flere planter

I går kveld flyttet vi flere planter over i hydroponics. Chiliene flyttet til avdankede søplebøtter jeg har fått på jobben (nøye rengjort og kloret for å være sterile). Vi har laget runde lokk av tykk isopor og nå har de skikkelig dyp balje å stå i begge to. Vi har to agurk-meloner som har flyttet til en noe lavere firkantet boks, vi kastet ut noen mislykkede forsøk på honningmeloner som nok fikk røttene brent av for lav PH, og flyttet salat og broccoli til avlange bokser. Nå er overetasjen relativt full, jeg venter på at peppermynten skal få røtter ut gjennom steinulla så vi tør å flytte den til hydroponics, prøver å holde kattemynten i sjakk og venter i spenning på de siste tomatene som sitter på planter som står i jord. Disse skal ut så fort som mulig da dette er kvister fra fjorårets tomater, og vi trenger plassen til fremtidig agurkmelon og agurk.

En agurk flyttet også til en mindre babybøtte.

Her får dere se!

Og den udødelige kattemynta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.