Nordic Garden

Det vokser og gror

Tross det er høst vokser det fint inne i kroken vår. Salaten har blitt klippet helt ned en gang allerede og holder på å ta over nok en gang. I dag flytter den lille melonplanta over i hydroponics, og vi har fått en real spire på mango 2

Mangoen og en “ukjent vet ikke hva som vokser”, men jeg begynner å vente meg noe som ligner på tusenfryd ;) Bak Ukjentingen står det litt kattemynte som skal til Saga. 

 

Mango igjen

 

Salaten

 

Resten av stakkarene. Den øverst til venstre i boksen er vannmelonen som nå får flytte til hydroponics. Jeg venter på at timian skal vokse seg litt større før den får flytte til Octoponics, Rosmarinen her har enda ikke satt en eneste spire av de nye frøene enda, og kattemynta har en ynkelig spire. Snart stikker jeg ned mer frø om jeg ikke ser mer liv ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.