Nordic Garden

Nå er tomatene vekk fra balkongen

Vinter på balkongen nå. Vi klippet ned tomatplantene på lørdagen, tross balkongdøra åpen og tilgang på varme slik at temperaturen der ute har vært over 10 på natta og over 20 på dagen har ikke tomatene trivdes med mer vintervær. Vi har til og med forsøkt varmematte vi fikk av en bekjent under vannbalja så vanntemperaturen har vært oppi 20 grader. Like fullt har tomatene vist tydelig at nå er det snart vinter. Dermed var dommens dag kommet, vi klippet de ned med stor sorg lørdag.

Resultatet ble nakent. Siden begynnelsen av juni og til nå har vi omtrent hatt en grønn vegg utenfor soveromsvinduet, veldig koselig utsikt men det ble utrolig nakent uten. Vi passet på å vaske fort av skyvevinduene mens vi holdt på, de var full av fukt, grønske fra tomatplantene og slike koseligheter så vi skrubbet det vekk mens det enda var fuktig.

Jeg passet også på å henge opp ei lysslynge jeg fikk av mamma over vinduet. Jeg har lenge savnet å ha ei lampe i en eller annen form der ute, og vi kan like gjerne bruke disse julelysene som lys der fant jeg ut. jeg buntet det sammen i vinduets bredde og festa det opp over vinduet, det ble svært koselig!

Fra dette….

Til dette! Og nå var enda tomatene minst tre ganger så store og fyldige når vi klippet dem ned enn de var på bildet over. Jeg fant bare i farten ikke noe bilde av grønskeveggen på telefonen.

Her er lyset. Svært koselig ble det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.