Nordic Garden

Nyeste “tilskudd” til familien!

Vi fikk adoptere en plante fra jobben, de har byttet ut alle blomstene her med helt nye planter samt vi får besøk en gang i uka fra gartneriet som skal ta seg av alle plantene så de overlever.

I den anledning fikk jeg ta hjem en liten Elefantfot! Den har nå fått ny veldrenert jord og står under blomsterlampa sammen med krydderne mine for å komme seg fra sjokket. Dette er en tålelig liten sak leser jeg meg til, som tåler kulde ned til -8 grader uten større bekymmer, som ikke lar seg besvære stort av trekk, den kan stå i stekende sol uten problem og tåler høye innendørs-temperaturer også. I tillegg skal den ha skrekkelig lite vann: På sommertider forventer den en skvett vann kanskje annenhver uke, eller bare hver tredje uke, og på vinterhalvåret kan den klare akkurat så ofte at bladene ikke blir brune… men at den trives aller best med ganske regelmessig vanning.

Jeg tror jeg skal holde meg til en minimal skvett hver uke slik de andre “ørken”variantene mine får; Svigermors tunge, novemberkaktus og aloe vera.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.