Nordic Garden

Octoponics har fått ny lampe!

Vi hadde to små stakkars lyspærer beregna for en blomst som prøvde å gi lys nok til 6 planter. Det fungerte ganske.. halvveis. Det fungerer fint når sola lyser mye og sterkt ute men ikke nå som høsten er på inntog i full springmars.

Enter 24watts lysrør i form av en blomster/akvarielampe! Enkelt oppsett med å lage to hylleknekter med liste, litt kokesnøre og simsalatryll henger lampa oppe. Ble det ikke fint?

Rosmarinen er fra utrolig gamle frø og de vokser svært kleint. Derfor har jeg spandert på meg en pose helt nye frø og skal så en håndfull frø til for å få litt mer. I tillegg skal jeg så timian og kattemynte som tross alt gir en god te og bra underholdning for puselita. Skal så noen frø til henne spesiellt i ei lita krukke tenkte jeg! I og med at vi også måtte bestille mer næring til hydroponics kjøpte jeg også ei bittelita flaske med “Root stimulant” for å se om rosmarinen får fart på røttene sine. De andre plantene har det fint med røtter men disse sliter, stakkarene. Vi har allerede måttet klippe ned dillen ganske heftig for den vokser som ugress, bokstavlig talt. Oreganoen har endelig kommet med fin klynge med blader, nå skal jeg bare se til så de ikke utvikler blomster her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.