Nordic Garden

Vi er i gang igjen med hydroponics!

Jeg har hatt ferie, og under den tiden har vi tatt vekk en del av grønnsakene (erter, agurk og slikt), samt at jeg klippet ned urtehagen min. Tomatene ble fylt grundig opp, chilien fikk stå på balkongen og kose seg sammen med tomatene, og resultatet var at det faktisk var noen tomater å høste når ferien var over. Vi hadde også jordbæra fortsatt i hydroponics, og de koser seg som bare det. Det er snart på tide å ta dem inn igjen så de kan stå inne under senhøst og vinter, men nå har jeg sådd opp igjen min octoponics urtehage!

Nå står det dill, rosmarin, oregano, kruspersille, gressløk og sitronmelisse der. De flyttet inn i hydroponics i dag, så nå får vi se hvordan det går! Spesielt rosmarinen hadde veldig korte røtter men vi får se om det ikke går bra likevel.

Chilien var overhode ikke noen “Mild liten” minichili. De var så sterke så jeg ikke kunne spise de må jeg innrømme ;) Dermed skal vi nå plante chilien i jord så naboen under kan få arve den. Jakten fortsetter på en mildere jalapenos/chili som feige meg kan spise også.

Vi har også plukksalat i jord, planen er at de kommer over i hydroponics litt senere i dag også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.