Nordic Garden

Første innhøsting!

Den første jordbæra var moden for høsting, samt den første miniagurken var klar den også!

Vi har bestilt litt mer småsaker til hydroponics, og jeg har satt noen frø i bomullstuss for å dyrke salat nå. Når de spirer og setter røtter er det klart for å sette i vannboks. De to yngste agurkene er også flyttet ut på balkongen i egne kasser og vi venter spent på at de skal gro seg større så vi kan feste snøre de kan klatre på. Vi har også bestilt et bedre PH-sjekk med videre spektrum enn vi hadde før. Vi har nemlig innsett at vårt test-kit stopper på PH5,5, og ikke viser om det blir enda surere, altså kan vi ha hatt alt for surt vann til plantene våre uten å vite om det. Nå har vi lært, og er svært forsiktig med syra og tilsetter kun en dråpe om gangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.