Nordic Garden

Oppdatering Hydroponics

For halvannen uke siden flyttet tomatene ut til store 50-liters baljer, og i den anledning måtte vi være svært brutale med dem dessverre: Vi måtte separere røttene på dem før vi kunne flytte dem over.
De gule cherrytomatene som var de største tok dette svært hardt, det så ut som de skulle dø. Mange blad ble svarte, og vi har fått klippe vekk mye, men det kommer nye bladskudd nå, så de kommer til å klare seg. De ser derimot litt sørgelige ut :/
De røde tomatene klarte seg langt bedre, men der var ikke røttene like sammenfiltret! De er fortsatt rike på blad og grønne og fine.

Vi har også fått råd om Epsom-salt og har kjøpt det dyreste salt jeg har hørt om noensinne: Økologisk, renset og veganvennlig (!) magnesiumsulfat, også kjent som epsomsalt ;) Nå har vi tilsatt et par teskjeder i vannet, spesielt agurk er magensium-slukhalser. Ampelgurkan som vokser i hylla vår viser sin første ordentlige agurk nå, den er mellom 5 og 10 cm lang nå, men svært tynn enda :)

Jordbærene! Mange små blomster!

J inspekterer tomatene

Urtehagen min! Den er enorm nå!

Veksthylla inne :)

Første jordbæra gror her

Vannmelonen er litt større enn en tennisball nå :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.