Nordic Garden

Oppdatering hydroponics 11 mai

I dag byttet jeg til den nye næringsløsninga i min urtehage på kjøkkenet. Jeg har også passet på å så nye erter, de forrige ble brent av den næringen vi brukte, så vi kastet dem. Nå får vi se hvordan de klarer seg. Vi har dessuten oppdaget en blomst innkommende på jordbærplantene! Flere forum påsto det kunne ta to til tre år før man får blomst og bær på frøsådd, men jeg gjetter det kanskje er når man sår ute i et blomsterbed. I hydroponics går det helt åpenbart litt raskere frem ;)

“Octogarden” som J kaller det, det trives ganske bra der foruten gressløken som var svært gamle frø men også overskygges litt av naboene ;)

Jordbærblomsten! Om alt går bra blir vi foreldre til et lite jordbær snart ;)

Men vår største stolthet er nok denne. Vannmelon. Vi har tre vannmeloner for øyeblikket, hvorav denne er større enn en pingpongball nå ganske snart. Ikke verst! Vi får se hvor lenge de klarer seg, om de klarer seg og hvor store de blir. Vi må nok finne på en løsning for å støtte melonen så den ikke brekker ranka den vokser på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.