Nordic Garden

Oppdatering søndag 5 mai Hydroponics

I dag flyttet de fleste jordbærene fra jord til hydroponics. Noen var for små for vanndyrking enda da de hadde vokst nær en mye større storebror. Totalt 8 av 10 frø spirte, og en av de skyter ut en avlegger allerede. Vi har også byttet type næringsblanding da den vi har viste seg å være for sterk for røttene og har resultert i rotbrenning tross vi har forsøkt å blande svakt, denne næringsløsningen behøver ekstrem bobling i vannet. En kompis kom til unnsetning med en bedre passende næringsblanding og vi skal bestille nye flasker nå. Som konsekvens av dette kan det være at tre av de fire agurkene vi sådde ikke klarer seg, derav at vi også nå har sådd en reserve-agurk!

3 små jordbærplanter. De får stå i jord en liten stund til. De ble overskygget av storesøsknene sine.

En reserve-agurk. Vi plantet et nytt frø av de store agurkene i tilfelle de to som står i hydroponics ikke klarer seg likevel.

5 jordbærplanter planta i hyrdoponics og en kopp jord som venter på avleggeren der.

Vannmelonen er bundet opp litt. Det kryr av blomster, og sikkert tre til hunnblomster er pollinert.

Chilien bakerst, agurkene på midten. Den til høyre av agurkene spirte lenge før kjempen, og de to på venstresiden er store agurker. De fikk seriøs rotbrenne og rotråte på samme tid, og det er høyst usikkert om vi får dem i gang. Derav reserve-agurken.

Slik ser det ut i dyrkings-hylla vår nå. Vannmelon på høyresiden, på venstre en krukke-agurk som var den seneste til å spire av de fire frøene vi planta men er den som har klart seg best. Litt næringsmangel pga den tar opp næringen vi har litt feil, så derav at vi bytter type næring nå. Alle tomatene står på kjøkkenet nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.