Nordic Garden

Oppdatering 1 mai Hydroponics

Vi har flyttet ut de røde tomatene, som nå temporært står på kjøkkenbordet. En kaldfront er ventet inn med minusgrader om natta ut i neste uke, så vi må gi det et par netter for å se hvor mye temperaturen på balkongen synker om natta før vi tør flytte ut tomatene for en runde der ute. Vi har en løsning for å hjelpe dem å holde seg oppreiste mens de er på balkongen, men inntil de skal stå der dag og natt blir det litt midlertidige løsninger før vi kan feste de ordentlig.

De første agurkene har begynt å svelle opp på agurkplanta, men vi har oppdaget litt missfarging av bladene som leder oss til å tro de får litt lite næring, så vi bytta vannet i dag med litt mer energi i vannet enn før. Ertene kaster vi ut og begynner på nytt, det er noe funki med de og antagelig var det for lite luftsetting i vannet. Men det ser bra ut her og nå!

Tomatene på kjøkkenet.

Den største agurkplanta, denne gir miniagurker, og heter såkalt Ampelgurka

To “superagurker” og en ampelgurka, den som er lengst ned på bildet er ampelgurka. Bak ser du jalapenos stikke forsiktig opp og jordbærplantene enda i jord. De skal få hydroponics så fort tomatene er ute på balkongen.

Og sist vannmelonene. Etter vi bytta vann og minska litt på næringsløsninga har de gått av skaftet, og det kryr av blomsterknopper. Sikkert 5-6 nye hunnblomster og mange ganger fler hannblomster er på vei. Vi har stusset tuppen litt så de fokuserer på knoppene som finnes i stedet for meg tilvekst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.