Nordic Garden

Nå skjer det! Opprør!

Kanskje ikke. Men vi løfta lampa på fredag forrige uke så den var nesten 35 cm over plantene igjen. Allerede mandag rørte de gule tomatene ved lampa igjen og i går så vi oss ille nødt til å løfte lampa enda ett hakk.

Min hydrohage på kjøkkenet stortrives. Alle plantene har begynt å stikke ut mer røtter for å suge til seg vann. Ene agurken ble planta til hydroponics med en stor høy plastbolle som er rund, vi laget et isoporlokk til den bare. Alle karene har fått luftstein foruten to av ertene som enda er i passiv kratky så vi har nå 3 pumper som blåser luft borte i kroken. vi har bestilt noen fler nettkrukker, pufflokk til dem og mere silikonslange til luftpumpene. Med tiden må vi få tak i fire store balker til balkongbruk. Vi har lurt på å kjøpe ei pumpe med fire uttak som skal ta seg av disse fire store kassene i stedet for å ha de to vi kjøpte nå, men vi får vel se om det blir noe av det.

Vi får se om det blir fler pumper. De to vi har er svært stille, og siden pumpene blir rett utenfor soveromsvinduet vårt når den tiden kommer er det faktisk svært viktig at pumpa er veldig stille. Nå sjenerer det ikke meg med “akvarielyder” utenfor soveromsvinduet, men en viss J er mer enn overfølsom på lyder og lys når han skal sove ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.