Nordic Garden

Forskjell på Active hydroponics og passiv kratky

Jeg bestemte meg for å vise hvordan forskjell det ble på ertene som ble planta samtidig i hver sin versjon av vanndyrking. Ta en titt på bildet.

Til venstre med 4 erter i aktiv hydroponics, til høyre med to erter passiv kratky.

Aktiv hydroponics er med luftpumpe og en luftstein i vannet. Passiv er kun næringsvann og ingen luftstein så plantene må sette ut luftrøtter i større grad. Som dere kan se er det en markant forskjell. Begge kassene ble “satt” på samme tid, med samme vannløsning, og har stått like lenge. ca 2 uker har ertene stått i vanndyrking og de til venstre er dobbelt så store som de til høyre, for ikke å snakke om at de til høyre ser ganske miserable ut. Jeg vet ikke om vi har gjort noe feil, eller om de bare har det tøffere med omstillingen når de ikke får samme tilgang på luft-fylt vann, men jeg håper enda på at ertene til høyre skal klare seg. Tiden vil vise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.