Det tyngste med å flytte

Det å flytte er slitsomt. Ukevis med pakking, deretter en real pers med å bære, kjøre, pakke ut og organisere. Det beste jeg vet med flyttinga er nettopp det å organisere og plassere møbler så man best utnytter plassen. Men det er veien dit som er tung.

Denne flytten ble dessuten på fem minutter snudd opp ned. Vi hadde slagplanen klar. Pakke klart i esker så mye vi kunne, få tilgang litt tidligere med å bestikke de som har leiligheta, og storflytten skulle gå kommende lørdag med bil og tilhenger fikset, og bærehjelp tilgjengelig. Og brått, utav det blå kom to sterke karer med en liten kassebil og hjalp oss med de esker som alt var klare, og den ene tilbød gratis bil og tilhenger allerede dagen etter til store og tunge møbler.

På fem minutter ble hele timeplanen snudd oppned. Vi var ikke halvferdige med å pakke, men heldigvis hadde hovedfokus vært akkurat på bokhyller av sånt som var pakket klart. Det ble likevel ganske mye rot på gulvet fordi vi måtte tømme siste rest ut for å få flyttet møblene. Kjøkkensaker hadde jeg alt flyttet kanskje 70% av allerede søndagen før dette skjedde så der var alt i rute men det ble som det ble: Et salig kaos av en flyttetornado som kom litt kjappere enn jeg hadde regna med. På en vips var alt det store og tunge flyttet, og tilbake var det forvirrede hybelkaniner og masse rot og saker overalt!

Etter en uke med å gå på jobben som vanlig og tilbringe hver våkne time med å pakke i gamle leiligheta begynner vi se slutten på det hele. Vi har fått ut det meste, et par timers jobb gjenstår så kan vi regne leiligheta som tom og klar for flyttevask, og vi har enda en og en halv uke igjen før vi må være ute og ferdig. vi er altså ute i svært god tid. Men vi er slitne, og vi ser frem til å bli ferdig så vi kan senke skuldrene og ordentlig slappe av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.