Feriefilm fra sommerferien 2017

Vi har langt omsider kommet oss til å lage video etter fjorårets sommerferie. Det har bare tatt et år?
Vi skulle gjerne ha hatt med mye mer fra alt vi gjorde, men vi var nye med å ha actionkamera, og filmet alt for lite, var uvant med å faktisk bruke et actionkamera, og resultatet var at fra besøket i Botne var det nesten ingen film vi kunne bruke. :( Det må vi selvklart rette på, og så har vi jo en unnskyldning for et besøk til på vestlandet, ikke sant, Ole? :)

Uansett mangel på material for å representere alle deler av fjorårets sommerferie ble jeg i det minste svært godt fornøyd med resultatet. Vi har brukt PowerDirector som J kjøpte lisens til via Humble Bundle til en billig krone nettopp med tanke på dette. I år har vi også bestilt ett håndtak for å filme mens vi holder kameraet i tillegg til en skulder-selei stedet for bryst-sele. Forhåpentligvis kommer dette fort. Med andre ord: Ja, vi skal lage en ferie-film også for 2018 når ferien er unnagjort i fremtiden.

Frem til det skjer: Her kan dere se litt av hva vi opplevde i sommerferien i fjor 2017. Kos dere! Og kom gjerne med kommentarer om dere vil!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.