Nordic Garden

Dollie DeLuxe og Which witch

Which Witch av Dollie Deluxe er for meg et stykke bra underholdning med temmelig ålreit musikk. Jeg liker kombinasjonen av rockete og opera som blandes her. Er det fantastisk musikk-prestasjoner? Kanskje ikke, men jeg liker det likevel. Alt må ikke være Sarah Brightman eller Andrea Bochelli for å ha underholdning og diggbart. Og ikke minst ser man .. eller hører.. at Jan Teigen egentlig har en temmelig fantastisk stemme faktisk.

Jeg liker også berettelsen. Historien om en ulykkelig kjærlighet som går veldig veldig galt, på svært feil tid av historien. Jeg fikk aldri sett forestillingen i virkeligheten mens den hadde turneer rundtom og får nøye meg med ikke helt fantastisk youtube-video.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.