Nordic Garden

De små gleder i livet

Du finner dem overalt. Små og større gleder i livet. Vel og merke om du åpner øynene og ser ordentlig etter.

Det kan være noe så enkelt som at du har god mat i kjøleskapet. Råd til en flaske vin. At du har venner, familie, at du har funnet en favorittbok du stadig vender tilbake til. At du har en mor som strikker fantastiske skatter, at du har en kjæreste, at du har musikk du elsker å lytte til. Å kunne ta et bad, en god kopp te, å se en film på tv. Å kose på sin kattepus, å klappe på hunden sin. Å se ut over en verden av mennesker der mange kan overraske deg og de slemme heldigvis enda er i mindretall og ikke representativt for menneskerasen.

Noen ganger ramler gledene inn i fanget på deg, og overrumpler deg totalt med sitt blotte nærvær. Det skjedde meg i dag. Jeg kan telle mange av de små gledene over i hverdagen, men i dag fikk jeg beskjed at jeg nå er ansatt. Jeg har fått en jobb. I dag er en god dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.