Nordic Garden

Djevelfrosken!

Dere som har kjent meg lenge vet at jeg siden svært ung var opptatt av dinosaurier, i sjette klasse skrev jeg en frivillig særoppgave om akkurat dinosaurier og satt med leksikon i timevis for å skrive og tegne av bilder. Jeg brukte bakepapir og tegnet av før jeg la bakepapiret andre vei og fulgte strekene igjen.

Jeg valgte til og med et internet-nick på IRC T-Rex fra tyrannosaurus rex selv om alle trodde jeg var en gutt som digget Marc Bolan og T-Rex. Jeg kjente ikke engang til det bandet når jeg valgte nicket mitt. Etter en tid “moderniserte” jeg det til Rexy. Resten der er historie.

Uansett, min interesse for Dinosaurier og den tidsalderen på jorden har ikke minsket. Lenge hadde jeg en nettside der jeg samlet fakta om dinosaurier. Jeg kanskje skulle blåse liv i det enda, jeg tror jeg har alle html-sidene i behold med bilder og alt så jeg kan kopiere det inn til en underside her om jeg skulle føle for det. Eller jeg bare lager en under-side for det. Hva tror dere? ;)

Nåvel, i dag satt jeg og tittet på en dokumentarserie som heter Dinosaur Revolution. Dinosauriene var ikke de eneste dyrene som vokste til kjemper. På den tiden hadde de en frosk på størrelse med en mann som kaltes djevelfrosken, Devils Frog. Eller Beelzebufo er vel det “korrekte” navnet.

Fast Facts

Type:
Prehistoric
Diet:
Carnivore
Size:
16 in (41 cm)
Weight:
10 lbs (4.5 kg)
Did you know?
Ceratophyrines, living descendants of the devil frog, are sometimes called “Pac-Man frogs,” because their round shape and oversized mouth resembles the old video game character.
Relative:
Size relative to a 6-ft (2-m) man

Ganske real frosk, er dere ikke enig? ;) Kanskje jeg skulle gjøre alvor av å lage dinosaur-faktasiden min igjen? Hva mener dere? Jada jeg vet, det finnes ørten andre faktasider der ute.

Djevelfrosken foran en penn og en tegning av dagens nålevende kjente største frosk Madagaskarfrosken ;) Litt størrelsesforksjell!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.