Nordic Garden

Min favorittspinner

Når det kommer til spinnerfiske er det en spinner som stikker ut for min del. Jeg har testet en ikke alt for imponerende mengde spinnere, men det er særlig en jeg vender tilbake til. Blue Fox Vibrax Hotpepper kobber.

Det er noe med denne spinneren som gjør at omtrent alt jeg vil ha av fisk biter på den. Harr, aborre, gjedde, sik, you name it. Det virker som alt biter på denne enten jeg fisker i innsjø, elv eller sjø. Jeg har testet sølv og gull-varianten av hotpepper, og jeg har testet kobberkopier som har røde prikker, men det har ikke vært i nærheten av samme suksess. Jeg tror det er den spesielle tonen av kobber i kombinasjon av antall prikker, og at prikkene er på gul bunn som gjør hele forskjellen.

Til min store sorg er det ganske vanskelig å finne disse i butikkene, i det minste i Ljusdal. Nå har jeg derfor bestilt via internet fra nettbutikker som fortsatt har dem. Lykken er stor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.