Hageabstinenser

Det skjer hver vår. Siden jeg flyttet fra huset har jeg fått litt hageabstinenser hver vår. Det er ikke det at jeg liker å luke ugress. Det er ikke livet med stor L å krabbe rundt på kne og plukke løvetann, tistler og annet ugress fra blomsterbed. Det jeg vil ha er plass til å dyrke egen mat. Jeg vil ha hage. Jeg vil kunne plante bringebærbusker et sted og lage trappetrinn med blåbærbusker et annet sted. Jeg vil kunne ha jordbærplanter i trekasser langs husveggen, og ha rabarbra, plass til å dyrke hvitkål, gulrot, potet og annet spiselig.

Kort sagt.. jeg vil kunne høste det jeg behøver fra hagen min. I alle fall noe av det. Det er jo også fint om man tilfeldigvis har noen fine blomster også der. Og dermed ser jeg på mange “DIY” filmer som viser meg hvordan jeg kan dyrke på mindre plass, i krukker og så videre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.