Praktisk å ha for en bileier med liten bil

Når man har en bitteliten bil og man er to som drar på ferie i 2-4 uker.. og man har en kjæreste med fanatisk fiskeinteresse som mener at det ikke går å reise på ferie med bare 4 fiskestenger..

Jeg er overrasket at bilen min ikke inntar bobleform hvert år. Den er så full så vi knapt hadde kunnet stappe inn ei mus i baksetet. Og jeg må innse det: Bilen min er tross alt en småbil som ikke er designet for lange ferieturer med mye bagasje. Sånn er det jo.

Planen er nå i løpet av året å bytte opp meg i bil, og ønsket er en sedan eller kombi. Men om nå sommerferien kommer uten at jeg har hatt sjansen til å bytte meg opp bør jeg planlegge litt. Biltema er flinke på å bidra til planlegging, både prismessig og utvalgsmessig. Med andre ord skulle jeg ikke bli helt ruinert med å kjøpe en lastholder og en takboks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.