Organisere hus og hjem.

Jeg er overhode ikke fanatisk på det. Jeg er egentlig ikke spesielt dyktig på det heller, jeg er for lat til å holde det ryddig i livet mitt, men jeg liker et velorganisert hjem. Jeg hater når jeg må løfte ut to tusen ting for å finne en sak lengst inn i et skap og elsker det når jeg kan organisere saker i esker, for eksempel å samle krydderglass og poser i gamle isbokser slik at jeg løfter ut EN sak for å komme til det bakenfor.

Enda bedre er det når man kan lage disse smarte løsningene selv med hjelp av ting man alt har, gjenbruk og slikt. For eksempel å spare på hermetikkbokser, male dem og dekorere dem så de kan gjenbrukes til andre saker og dessuten se fine ut.

Derfor liker jeg denne type filmer. Her får dere to filmer som gir flust av gode ideer for organisering av hus og hjem!

 


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.