Noen nye fluer til sommeren

Laget et par fluer i dag, en til Sunray Shadow, og en kopi av en kjøpeflue jeg ikke har fjerneste anelse hva heter. Er nok den mest kompliserte flua jeg har laget så langt! Mye pill for å blande grønt og gult for den “rette fargen” siden vi ikke hadde den fargen ferdig og manglet “det blinget” som ble brukt så jeg fikk fikse noe med den bling vi hadde. Den ser fin ut, men spørsmålet er om fiskene er enige? ;)

Sunray Shadow

Sunray Shadow

wp-1466354749680.jpg

Og den andre kopien

Og den andre kopien

wp-1466354800766.jpg

Hodet ble ganske mye større enn jeg ville ha det, men jeg er nybegynner på dette, og det var utrolig mye som skulle festes på halsen :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.