Husker du?

Diplom-is tror jeg alle husker og kjenner igjen fra langt tilbake. Fant denne med reklameplakater fra 1972 og fremover!

Det året jeg ble født. Jeg spiste nok ikke mye is da ;)

1975, det året jeg ble født. Jeg spiste nok ikke mye is da ;)

 

Mye større sjanse at jeg var i is-bransjen på spise-siden i 1980. Denne sommeren var jeg fire år og fylte fem i november.

Mye større sjanse at jeg var i is-bransjen på spise-siden i 1980. Denne sommeren var jeg fire år og fylte fem i november.

 

10 år gammel snart, året er 1985 og jeg var nok ivrig på isen. Jeg husker det var mye saftis, mamma kjøpte pakker med tynne saftiser i plastpølse som skar opp munnvikene våre om vi var uforsiktige til vi lærte å klippe bort litt av sidekanten også ;)

10 år gammel snart, året er 1985 og jeg var nok ivrig på isen. Jeg husker det var mye saftis, mamma kjøpte pakker med tynne saftiser i plastpølse som skar opp munnvikene våre om vi var uforsiktige til vi lærte å klippe bort litt av sidekanten også ;)

 

15 år gammel snart i 1990, og antagelig ikke like heftig på isfronten lenger. Likevel kjøper jeg gjerne en is eller to selv den dag i dag!

15 år gammel snart i 1990, og antagelig ikke like heftig på isfronten lenger. Likevel kjøper jeg gjerne en is eller to selv den dag i dag!

Hva var din favoritt? Selv elsket jeg den gang som i dag alt med karamell. Kroneis var snasen fordi den hadde sjokolade, karamell og krokan! Pistage-is, krokan-is, karamell-is og kombinasjon av alt dette var helt knall. Vi smakte oss gjerne gjennom det meste, men hadde som regel en eller to man alltid vendte tilbake til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.