Dagens plantehjørne.

I dag har dagen gått til husarbeide og  potteplanter så langt. Har støvsuget under og bak alt, riktig skrubbet kjøkkengulvet med skurebørste, og jeg har beskåret de to små potteplanterosene jeg har. Jeg vil ha dem litt frodigere lengst ned og ikke glese og lange i stilken ;) Det er tiden for det nå, når jeg ser de begynner å forberede små skudd, så jeg fortet meg å klippe av de lange utstikkerne så de får fart på seg lenger ned også. Og jeg plantet ringblomst! Har også tømt den ene selvvanningspotten som har overlevd katteherjinger så den er klar. Skal nok plante noe krydder der. Rosmarin for eksempel, hva tror dere? :)

Ble ganske fint! :D Og gressløken spirer i massevis!

Ble ganske fint! :D Og gressløken spirer i massevis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.