Av og til må man le av seg selv!

pringlesNå har jeg sett utrolig mange oppskrifter for hvordan bruke en pringlesboks for å lage fine strikkepinnerør eller rør for annet enn strikkepinner. Jeg tenkte “dette ser jo lett ut”. Og gjett om den tanken bet meg i rumpa? Joda, det ser jo lett ut; Dele en pringlesboks i to, finpusse kantene rett, pynte utsiden og lime på gjennomsiktig plast for å forlenge og la deg få se hva som er inni røret. Høres da lett ut? Bare å være nøye med klipping, tilpassing og slike ting?

Joda ;) Se hva som skjedde for meg. Til mitt forsvar: Man er aldri flink til noe den første gangen man forsøker. Og man blir kun bedre med øvelse ;) Så nå må jeg enten spise masse pringles, eller tigge tomme pringles-rør av folk i omgangskretsen, og så må man prøve og prøve igjen.

Tanken var jo noe som dette, bare at jeg bestemte meg for å dele et rør på midten og så “forlenge” røret med gjennomsiktig plast så man kan se hva som er inni. Jeg så et bilde en gang av en som hadde gjort nettopp dette (selv om de på linken er UTROLIG mye penere!! Og, når jeg tenker meg om, antagelig enklere å lage dessuten….) og jeg synes det så enkelt ut.

Så man begynte med å dele røret i to. Klippe lokket fra en boks med julekort der det er tynn gjennomsiktig plass jeg kunne bruke, og så dekorerte jeg med julepapir på utsiden av røret. Men det å lage et rør av plast, som er akkurat så stort at det helt perfekt matcher med pringlesrøret, se det var mye mer vrient enn jeg så for meg.

Resultatet? Et slags misfoster, litt skjevt og skakt, med litt gliper her og der. Fullt fungerende dog, men.. ja hva skal man si :D Jeg må le litt. Men øvelse gjør mester! Og neste gang kanskje jeg skal kjøre på en variant med et ovalt vindu på ene siden i stedet. Jeg tror faktisk det vil være mye enklere.. :P

Litt skakt og vindskjevt.. :P

Litt skakt og vindskjevt.. :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.